Weetjes

Wist u dat…:
  • Leerlingen van groep 7 hebben de mogelijkheid om godsdienstig vormend onderwijs te volgen en in groep 8 humanistisch vormend onderwijs? Beide worden gegeven door vakleerkrachten van het Dienstencentrum GVO/HVO.
  • Kinderen een broodje op school kunnen eten? Het is mogelijk om de kinderen gedurende vier dagen per week tussen de middag op school te laten overblijven. De school stelt de ruimte beschikbaar. De verantwoordelijkheid ligt in handen van de overblijfcommissie. De kosten bedragen €2,75 per kind per keer. U kunt hiervoor een overblijfkaart  voor 5, 10 of 25 keer kopen.
  • Op dinsdagmiddag Gym Extra lessen worden gegeven voor kinderen die extra motorische ondersteuning kunnen gebruiken? Deze lessen worden gegeven door een vakleerkracht.

Wilt u meer informatie over bovenstaande onderwerpen, zie dan de schoolgids bij downloads.